De verschillende soorten zonnebrilglazen

De verschillende soorten zonnebrilglazen

De verschillende soorten zonnebrilglazen

Gepolariseerde glazen: gepolariseerde glazen verminderen verblinding aanzienlijk. Polarisatie is een geweldige functie als u van watersporten houdt of bijzonder gevoelig bent voor verblinding.

In sommige gevallen reageren gepolariseerde lenzen met de tinten in voorruiten, waardoor blinde vlekken ontstaan ​​en de zichtbaarheid van LCD-waarden wordt verminderd. Overweeg in dit geval gespiegelde lenzen als een alternatief om verblinding te verminderen.

Meekleurende glazen: Meekleurende glazen passen zich automatisch aan veranderende lichtintensiteiten en omstandigheden aan. Deze glazen worden op zonnige dagen zelfs donkerder en lichter wanneer de omstandigheden donkerder worden.

Een paar kanttekeningen: het fotochrome proces duurt langer om te werken in koude omstandigheden en het werkt niet optimaal tijdens het besturen van een auto, omdat UVB-stralen niet uw voorruit doordringen.

Verwisselbare glazen: sommige zonnebrilstijlen worden geleverd met verwisselbare (verwijderbare) glazen van verschillende kleuren. Met dit multi-lens systeem kunt u uw oogbescherming afstemmen op uw activiteiten en omstandigheden. Overweeg deze optie als u betrouwbare prestaties nodig hebt in een breed scala aan situaties.

Andere berichten